Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

Hardline Pro

Discussion in 'Call of Duty' started by shallowbay, Apr 16, 2011.

  1. shallowbay

    shallowbay WiiChat Member

    Joined:
    Aug 5, 2009
    Messages:
    140
    Likes Received:
    0
    Location:
    Oregon
    How do you cycle care packages using hardline pro? I use the wii remote and nunchuck in the zapper and can't figure out the buttons to hit combo to hit. Does a teammate have to help you?
     
  2. hybrid -x1

    hybrid -x1 ~graceful assassin~

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    838
    Likes Received:
    1
    Location:
    Shooting Star Suimmit
    Wii Friend Code: 1000-2000-3000-4000
    1000-2000-3000-4000
    if you have hardline pro already [not regular hardline]
    when you go up to a care package it should tell you to double click a specific button
    to change the contents of the care package ONCE!
     
  3. shallowbay

    shallowbay WiiChat Member

    Joined:
    Aug 5, 2009
    Messages:
    140
    Likes Received:
    0
    Location:
    Oregon
    I have it. but it doesn't give me the option. any suggestions?
     
  4. hybrid -x1

    hybrid -x1 ~graceful assassin~

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    838
    Likes Received:
    1
    Location:
    Shooting Star Suimmit
    Wii Friend Code: 1000-2000-3000-4000
    1000-2000-3000-4000
    hmm look in your manual if you haven't already for any controls settings etc.
    If that doesn't work then I give you the advice of going to Call of duty black ops wii forums to ask the members of the community.
     
  5. shallowbay

    shallowbay WiiChat Member

    Joined:
    Aug 5, 2009
    Messages:
    140
    Likes Received:
    0
    Location:
    Oregon
    Okay so I got and answer from another forum that told me you have to double tap A when using the Wii remote and nunchuck. Tried it and it works fine.
     
  6. haseebpash

    haseebpash WiiChat Member

    Joined:
    Apr 17, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Location:
    uk
    I heard that with hardline pro you could pick your care package or something?
     
  7. Th[VAPOR

    Th[VAPOR WiiChat Member

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Location:
    allen TX
    CAnt pick just change the package once
     
  8. shallowbay

    shallowbay WiiChat Member

    Joined:
    Aug 5, 2009
    Messages:
    140
    Likes Received:
    0
    Location:
    Oregon
    Yeah you can only do it once. It's okay. every once in a while you get a good switch. People are smart and it used to be that on the other systems, you could also do it with any thing that is dropped in a crate. For example SAM turrets, sentry guns and care packages. If you had your kills streaks set for that combo you could get a crazy amount of powerful care packages with minimum kills. I saw a guy on youtube change to get a chopper gunner, dogs and valkarie rockets after like 5 or 6 kills. I'm glad they fixed it. Not sure if you could ever do that on the Wii though.
     

Share This Page

Search tags for this page
black ops wii hardline pro
,
black ops wii hardline pro change care packages
,

hardline pro wii

,
how do i change care package with hardline pro on wii call of duty black opps
,
how do you change crates with hardline pro on wii
,

how to change care package with hardline pro on wii

,
how to change care packages with hardline on wii
,

how to use hardline pro wii

,
what button to change care package with hardline pro
,
what does hardline pro do in black ops wii