Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

Please help, i have a question thats driving me nuts!

Discussion in 'Nintendo Wii Chat' started by yankeesrule13251, Aug 23, 2006.

  1. yankeesrule13251

    yankeesrule13251 WiiChat Member

    Joined:
    Aug 23, 2006
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    If your playing, madden, or smash brothers brawl, how would you be able to use the wii controller? Dont you need 2 hands to hike the ball or throw or in smash to run and do moves? Its driving me nuts because i cant figure out how you would play with the 1 hand remote? Please help
     
  2. MetroidZ

    MetroidZ Only took 4 years to get1

    Joined:
    May 20, 2006
    Messages:
    3,593
    Likes Received:
    3
    Location:
    London, England Rank: i-wii-sistable
    Wii Friend Code: 1000-0000-0000-0000
    1000-0000-0000-0000
    i dont think that smash bros brawl will use any new controlls.

    the nunchuk has got motion sensoring so that could play part of holding the ball in madden, then u gotta throw it with the Wiimote.
     
  3. JCpackers05

    JCpackers05 NiNtEnDoFrEakJMC

    Joined:
    Jul 11, 2006
    Messages:
    1,377
    Likes Received:
    3
    Location:
    United States, New Jersey
    ok well with Madden NFL you use the nunchuk as well as the wiimote and the nunchuk is used for jukes and the wiimote for throwing and theres a way where u hit a button to select ur reciever and then u throw using the wiimote........and not really sure with the rest.......but for Brawl im pretty sure the Wiimote isnt even used and instead you use the Gamecube controller........i think
     
  4. yankeesrule13251

    yankeesrule13251 WiiChat Member

    Joined:
    Aug 23, 2006
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    so brawl is for GC, so it fits in a gamecube? and is used for wii too?
     
  5. MetroidZ

    MetroidZ Only took 4 years to get1

    Joined:
    May 20, 2006
    Messages:
    3,593
    Likes Received:
    3
    Location:
    London, England Rank: i-wii-sistable
    Wii Friend Code: 1000-0000-0000-0000
    1000-0000-0000-0000
    no, if u dont have the gamecube controller u will use the classic remote.
     
  6. yankeesrule13251

    yankeesrule13251 WiiChat Member

    Joined:
    Aug 23, 2006
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    what i mean is, i have gamcube, would brawl fit into my gamecube or is it a bigger disc?
     
  7. MetroidZ

    MetroidZ Only took 4 years to get1

    Joined:
    May 20, 2006
    Messages:
    3,593
    Likes Received:
    3
    Location:
    London, England Rank: i-wii-sistable
    Wii Friend Code: 1000-0000-0000-0000
    1000-0000-0000-0000
    gamecube wouldnt have the power to play brawl in the first place.
     
  8. Supermariomp3

    Supermariomp3 WiiChat Member

    Joined:
    Jul 3, 2006
    Messages:
    695
    Likes Received:
    1
    no brawl is gonna be a wii game, but its gonna use the gamecube controller since they couldn't figure out a good configuration with the wiimote to play Brawl.
     
  9. MetroidZ

    MetroidZ Only took 4 years to get1

    Joined:
    May 20, 2006
    Messages:
    3,593
    Likes Received:
    3
    Location:
    London, England Rank: i-wii-sistable
    Wii Friend Code: 1000-0000-0000-0000
    1000-0000-0000-0000
    what if u dont have GC, cant u use the classic controller?
     
  10. yankeesrule13251

    yankeesrule13251 WiiChat Member

    Joined:
    Aug 23, 2006
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    Thanks a Bunch!
     
  11. JCpackers05

    JCpackers05 NiNtEnDoFrEakJMC

    Joined:
    Jul 11, 2006
    Messages:
    1,377
    Likes Received:
    3
    Location:
    United States, New Jersey
    ugh if u havent noticed im pretty sure i said that u need a GC controller in my first post.....way to read boys.....way to read
     
  12. Supermariomp3

    Supermariomp3 WiiChat Member

    Joined:
    Jul 3, 2006
    Messages:
    695
    Likes Received:
    1
    I think the classic controller is only for games on the Virtual Console. Nintendo said that they'll use the gc controller for Brawl but never said they'll be using the classic controller. So I don't think you'll be using the classic controller. If you don't have a gc controller, just go out and buy one
     
  13. MetroidZ

    MetroidZ Only took 4 years to get1

    Joined:
    May 20, 2006
    Messages:
    3,593
    Likes Received:
    3
    Location:
    London, England Rank: i-wii-sistable
    Wii Friend Code: 1000-0000-0000-0000
    1000-0000-0000-0000
    i didnt repeat that.

    ugh :wtf:
     
  14. MetroidZ

    MetroidZ Only took 4 years to get1

    Joined:
    May 20, 2006
    Messages:
    3,593
    Likes Received:
    3
    Location:
    London, England Rank: i-wii-sistable
    Wii Friend Code: 1000-0000-0000-0000
    1000-0000-0000-0000
    that f'ing sucks :mad: :mad:
     
  15. nintendo lover

    nintendo lover WiiChat Member

    Joined:
    Jul 26, 2006
    Messages:
    444
    Likes Received:
    0
    Location:
    Costa Rica, Latin America
    i think it is gc controller for smash bros
     
  16. Supermariomp3

    Supermariomp3 WiiChat Member

    Joined:
    Jul 3, 2006
    Messages:
    695
    Likes Received:
    1
    well even if you could use a classic controller you would still have to buy one. It'll probaly cost more than a gc controller becuz its so new and sexy.:;)::)::):
     
  17. nintendo lover

    nintendo lover WiiChat Member

    Joined:
    Jul 26, 2006
    Messages:
    444
    Likes Received:
    0
    Location:
    Costa Rica, Latin America
    it would not be too expensive.
     
  18. MetroidZ

    MetroidZ Only took 4 years to get1

    Joined:
    May 20, 2006
    Messages:
    3,593
    Likes Received:
    3
    Location:
    London, England Rank: i-wii-sistable
    Wii Friend Code: 1000-0000-0000-0000
    1000-0000-0000-0000
    i dont care, it goes with the wii.
     

Share This Page