Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

Problem with simultaneous wireless connections

Discussion in 'Nintendo Wii Online' started by Rahnter, Feb 7, 2007.

  1. Rahnter

    Rahnter WiiChat Member

    Joined:
    Dec 3, 2006
    Messages:
    133
    Likes Received:
    1
    Location:
    Atlanta
    Wii Friend Code: 7177-5401-1319-4531
    7177-5401-1319-4531
    I just noticed that I cannot simultaneously surf the net with my laptop and opera. Internet works flawlessly when I use them separately, but when I try them together the pages do not load. Although this isn't a big problem, since it's kinda dumb to use both and I'm the only person in my apt. that uses wifi, I would like to know what is going on...:confused:

    I've also noticed that every once in awhile I'll get a notice on my laptop saying "another device is using/interrupting your access point" (or something to that effect), though it never interferes with my connection. (don't know if this is related)

    Any insight is greatly appreciated...
     
    #1 Rahnter, Feb 7, 2007
    Last edited: Feb 7, 2007
  2. mym6

    mym6 WiiChat Member

    Joined:
    Jan 26, 2007
    Messages:
    342
    Likes Received:
    9
    Location:
    ND USA
    That's interesting. What kind of router do you have? Are you using UPnP on the router? If so, try disabling it and see if the messages go away. Do you have WEP or WPA enabled on the router? Double check that there isn't actually other people connected to your router. Last, try changing the channel, it could be a 2.4Ghz phone or other 2.4Ghz device (microwave) that is actually interfering.
     

Share This Page