Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

No sound problem

Discussion in 'Nintendo Wii Hardware' started by natoffski, Jan 2, 2007.

  1. natoffski

    natoffski WiiChat Member

    Joined:
    Dec 26, 2006
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Hi guys just got my Official Wii component cables today even tho not really blown away with the change i thought may have happened , anyway i have attached them to my pioneer 43" HD TV and i have a Wii Menu but i have no sound at all ive tried to see if there is an adjustment but there doesnt seen to be, normal tv has sound ans the Wii with standard cables there is sound 2 anyone help


    thanks nat
     
  2. ics

    ics WiiChat Member

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    258
    Likes Received:
    0
    Did you plug in the sound cables to your TV or Home theatre system?
     
  3. natoffski

    natoffski WiiChat Member

    Joined:
    Dec 26, 2006
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    straight into tv 3 cables for videoand the red and white for sound
     
  4. ics

    ics WiiChat Member

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    258
    Likes Received:
    0
    Maybe you plugged the audio into a different video mode then the component.
    For example say your component in is on video 1,
    you may have plugged you audio into video 2.
     

Share This Page

Search tags for this page
ninentdo wii no sound
,

nintendo wii sound problems

,

no sound on wii

,
wii has no sound
,
wii no sound
,
wii problem no sound
,
wii sound not working
,
wii sound problem
,
wii sound problem not working
,
wii sound problems no sound