Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

Video Problems Going through Yamaha RX-V650 Receiver

Discussion in 'Nintendo Wii Hardware' started by p26963, Apr 19, 2007.

  1. p26963

    p26963 WiiChat Member

    Joined:
    Jan 4, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I have the RCA composite Wii cables hooked up to my Yamaha RX-V650 receiver with S-Video up conversion to my Mitsubishi rear screen projection TV. When I play Wii Sports or Wii Play after a little bit, the video goes in and out, goes to black and white, and then eventually loses the signal. Unlike the other post, this happens when I am not using the virtual console. I tried other input sources with no luck. I have since bypassed the receiver and have it plugged directly into my TV input.

    Have others had this problem? Is there a resolution to it? I have not tried since I did the Wii update the other day. Would this potentially fix it? Is a problem with the receiver? The cable? The Wii?

    Any suggestions would be greatly appreciated.
     

Share This Page

Search tags for this page
how to play wii on a yamaha receiver
,
mitsubishi projector does not play wii
,
no video on tv when going through the receiver
,
no video wii yamaha receiver
,
wii display in black and white through receiver
,
wii wont display video through receiver
,

yamaha receiver and wii

,

yamaha receiver wii

,
yamaha rx-v650 no video signal
,
yamaha rx-v650 no video signal problems