Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

Wi-fi being weird

Discussion in 'Nintendo Wii Hardware' started by hot_chili, Jan 30, 2007.

  1. hot_chili

    hot_chili WiiChat Member

    Joined:
    Jan 28, 2007
    Messages:
    189
    Likes Received:
    0
    hi i got my nintendo usb wi-fi connector and installed it and all, it worked brilliant for the first day but then it got weird, it shows on my computer that thers no users connected so i go into my wii settings and go to internet and test connection and it shows on my computer one or more users connected and its green and full bar and i get on my wii screen connection successful, and a code of like 41357 or summin.

    but as soon as i installthe update or just go straight to the wii menu on my comp it goes back to no connected users.

    Its weird, when i go to the online channels it comes back connected and wii menu dissconnected and iv tried sendin mail and its failing>


    im confused ,

    any help?

    btw iv tried a search and cant find anything with the same problem

    its really bugging me and i want it fixed
     
    #1 hot_chili, Jan 30, 2007
    Last edited: Jan 30, 2007
  2. WiiWouldLike2Play

    WiiWouldLike2Play CU Guild For Life! :DDD

    Joined:
    Dec 17, 2006
    Messages:
    2,115
    Likes Received:
    49
    Location:
    Clearwater, Florida
    Wii Friend Code: 2881-3576-4343-5770
    2881-3576-4343-5770
  3. hot_chili

    hot_chili WiiChat Member

    Joined:
    Jan 28, 2007
    Messages:
    189
    Likes Received:
    0
    btw its a confirmation code, soooo?

    its 41313
     

Share This Page

Search tags for this page

wierd nintendo codes