Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

Shoot!

Discussion in 'Nintendo Wii Chat' started by CaliforniaBeachUSA, Nov 22, 2006.

  1. CaliforniaBeachUSA

    CaliforniaBeachUSA WiiChat Member

    Joined:
    Nov 19, 2006
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    I realized that you can't use the Wii Remote for everything and was wondering if theres a LEGAL hack/mod for the console yet to where you can use the Wii controller in all games? I was so disappointed to load my game cube disc and then trying to press A, realized I had to switch controllers. It was almost perfect! Argh. Also, Is there anyway to NOT have to reset the Wii after playing an older console? That just blows.
     
  2. im_a_super_smash_bro

    im_a_super_smash_bro J'habite on FWONS :D

    Joined:
    May 16, 2006
    Messages:
    1,163
    Likes Received:
    7
    Location:
    Dunedin, New Zealand
    Wii Friend Code: 0000-1111-2222-3333
    0000-1111-2222-3333
    you can use the wiimote for nes games :D
     
  3. ShadowElliot

    ShadowElliot Diamond: Chimchar Wanter

    Joined:
    Oct 24, 2006
    Messages:
    302
    Likes Received:
    1
    Location:
    Somewhere...
    Wii Friend Code: 4516-7171-4215-0805
    4516-7171-4215-0805
    Thats why the wii has gamecube ports on the top =P
     
  4. CaliforniaBeachUSA

    CaliforniaBeachUSA WiiChat Member

    Joined:
    Nov 19, 2006
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Yeah I know but it would be nice to get rid of all of that game cube stuff and just use Nintendo Wii controllers.
     
  5. Homesrfan

    Homesrfan ftw

    Joined:
    Nov 1, 2006
    Messages:
    1,232
    Likes Received:
    8
    They'd totally have to change the game controls. Don't count on it.
     

Share This Page